Jump to content

Sign In

Sign In



Or sign in with one of these services

Sign Up

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Spicy Ham

User
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2
  • Credits

    0 [ Donate ]

Spicy Ham last won the day on July 15 2019

Spicy Ham had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Spicy Ham

  • Rank
    Cadet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Spicy Ham

    Co/op zombies. I'm on version 1.7.1263 which is whatever Steam automatically updated to. I have gigabit internet, connecting wireless through a TP-Link Archer C7. I've port forwarded all of these ports Friends PC specs are comparable to mine, though I don't have all the details. We are all wireless. Just sent you a friend request on Steam.
  2. Spicy Ham

    [WaW] How to host a zombies server? Hey all, I really want to play zombies with some friends, but can't for the life of me figure out why it won't work. I believe I've taken all the necessary steps but still can't get it to work. Players are able to join my lobby just fine, but when I start the game it either hangs at the loading screen forever or my friends get a connection error. However, when I host a regular multiplayer game such as FFA, everything works fine and people are able to connect no problem so long as I host it as a dedicated server (hosting as a listen server won't work, which seems like that might be connected to why zombies won't work). Here is everything I've done so far: Opened up all ports listed here Set a bypass rule in my firewall Ran the .exe as administrator Replaced my .exe with the LAN fix (those connecting also tried it) Set the max ping to 999 Uninstalled and reinstalled PC Specs: Windows 10 Pro 64-bit Intel i7 5820K 32GB DDR4 GTX 1080 4GB Any help would be much appreciated.
  3. Spicy Ham

    Hello! Hey all, just wanted to say how happy I am to see a community keeping WaW alive in it's unmodded form with all the classic maps. Thank you!

About Us

A Gaming Family since 2007 discussing things about the games we all love. We are worldwide and all inclusive. We got your back. PDElite started out with the goal of gathering great, like-minded people from all across the world, diverse nationalities, women and men coming together as a team for the players of Call Of Duty 4 and populating servers. Since then, we've sprouted out to other games, giving players a place to play and feel-good gameplay. We think just like you and that's how we create and run gaming servers. We communicate with gamers to make sure they are comfortable while we handle the necessary background work. We produce gameplay videos, gaming news, helpful information and content.

Copyright @ 2007-2020 | Persistent Dark Gaming

Social Links

Facebook Group Join
Youtube Subscribe
Steam Community Join
×
×
  • Create New...